Συνελήφθη «επίσκοπος» στο Αίγιο: Καλούσε πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και δημοσιογράφους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη «επίσκοπος» στο Αίγιο: Καλούσε πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και δημοσιογράφους

Η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει πως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό.

Συνελήφθη από τις Αρχές, στο Αίγιο, ψευδοεπίσκοπος, ο οποίος καλούσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχής.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η ΕΛΑΣ είχε εντοπίσει το σπίτι του και τον ανάγκασαν να παραδοθεί. Ήδη έχει μεταφερθεί στην Ασφάλεια Αιγίου και αναμένεται να μεταβεί στα Δικαστήρια για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Συνελήφθη ψευδοεπίσκοπος στο Αίγιο: Η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει πως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό

Ο άνδρας αυτός, που είναι πρώην καλόγερος, αλλά δηλώνει επίσκοπος, ζητούσε μέσα από τη σελίδα του στο YouTube, απευθυνόμενος στους πολίτες, να πάρουν τα όπλα και να στραφούν εναντίον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κλπ. Η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει πως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό.

Μάλιστα έδινε και το νούμερο του κινητού του ώστε να τον βρουν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του. Ο ψευδοεπίσκοπος απειλούσε με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλούσε τον κόσμο σε συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr