Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Κυνήγησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα – Τραυμάτισε σοβαρά 57χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη η Εύη Βατίδου: Κυνήγησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα – Τραυμάτισε σοβαρά 57χρονη

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας έσπασε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της κάτι που εξόργισε το μοντέλο που άρχισε να ακολουθεί το ζευγάρι μέχρι που με τους χειρισμούς του οχήματος της τους εμβόλισε.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», εμβόλισε με το αυτοκίνητο της μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει γιατί της έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκίνητου της!

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στην Άνω Γλυφάδα. Το ζευγάρι το οποίο επέβαινε σε μοτοσικλέτα χτύπησε κατά λάθος , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον καθρέφτη του αυτοκίνητου του πρώην μοντέλου και τον έσπασε.

Τότε εκείνη , όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να τους καταδιώκει στο δρόμο. Λίγο πριν το τέλος της οδού Σουλίου τους χτύπησε με το αυτοκίνητο της. Αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί η μοτοσικλέτα και τραυματισθούν και οι δυο επιβαίνοντες!

Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μάλιστα η γυναίκα, 57 ετών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ ο άνδρας, 58 ετών έχει τραυματισθεί πιο ελαφρά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την παρουσιάστρια η οποία πέρασε το βραδύ της στο κρατητήριο και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr