Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε 16χρονο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται να πυροβόλησε 16χρονο

Κρατείται προσωρινά ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που φέρεται να πυροβόλησε 16χρονο οδηγό οχήματος

Προσωρινά κρατούμενος βρίσκεται ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο οποίος συνελήφθη καθώς φέρεται να πυροβόλησε 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ο αστυνομικός αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 16χρονος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού στη Θεσσαλονίκη, περίπου στη 01:00 και αφού έβαλε βενζίνη 20 ευρώ έφυγε δίχως να πληρώσει. Αμέσως έγινε καταγγελία στους αστυνομικούς και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Επειτα από καταδίωξη ο 16χρονος, αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό τέσσερις φορές και στην καταδίωξη πήρε μέρος και η ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα, ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πυροβόλησε τέσσερις φορές για να ακινητοποιήσει το αμάξι, με αποτέλεσμα μια σφαίρα να τον πετύχει στο κεφάλι.

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο έπειτα από πολύωρη επέμβαση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr