Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος της Ζακύνθου: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε την Κυριακή στη Ζάκυνθο

Σοκάρουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε την Κυριακή στη Ζάκυνθο

Συμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας της συζύγου του, είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τις Αρχές για πρότερη κακοποίησή της και τού είχε απαγορευτεί να πλησιάζει το σπίτι και την ίδια.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται πως «είχε απασχολήσει για παραβάσεις σχετικές με την ενδοοικογενειακή βία και τον Ιούνιο τρέχοντος έτους είχε συλληφθεί για το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα αδικήματα και οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Ωστόσο, το θύμα φαίνεται ότι τον λυπόταν, γιατί δεν είχε πού να μείνει και του επέτρεπε να διαμένει στο οίκημα, και εκείνος συνέχιζε την κακοποιητική συμπεριφορά.

Το ίδιο μέσο έκανε γνωστό πως λίγο πριν από τη δολοφονία, η 40χρονη είχε καταθέσει νέα καταγγελία σε βάρος του, αλλά εκείνος πήγε και πάλι σπίτι.

Έσπασε την πόρτα του οικήματος, καθώς η σύζυγός του δεν του άνοιγε, και άρχισε να την ξυλοκοπεί με ιδιαίτερη αγριότητα. Στη συνέχεια πήρε ένα κουζινομάχαιρο και την τραυμάτισε.

Η γυναίκα – κατά ορισμένες πληροφορίες – φαίνεται ότι βρήκε τις δυνάμεις και πήγε σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, αλλά ο 51χρονος την ακολούθησε και τη σκότωσε. Κατά άλλες πληροφορίες, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος, μέσα στο σπίτι της από γειτόνισσά της.

Τα ανήλικα παιδιά της – δύο από τα συνολικά τρία που είχε αποκτήσει με τον δράστη – έλλειπαν εκείνη την ώρα.

Από την έρευνα που έγινε στο σημείο, οπως αναφέρει γνωστή ιστοσελίδα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο του εγκλήματος, το οποίο είχε στραβώσει από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων που δέχθηκε η γυναίκα στον θώρακα και τον λαιμό.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας έφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σήμερα το πρωί στον χώρο εργασίας του, όπου είχε μεταβεί κανονικά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr