Συνελήφθη ο πατριός που ξυλοκόπησε τον 4χρονο στα Μέγαρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο πατριός που ξυλοκόπησε τον 4χρονο στα Μέγαρα

Η σύλληψη έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ Κ-215 μετά από πληροφορίες που έλαβε η ΕΛΑΣ για το πού κρυβόταν ο 24χρονος Ρομά.

Στη σύλληψη του 24χρονου Ρομά ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια τον 4χρονο γιο της συζύγου του στα Μέγαρα προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη έγινε ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση της ομάδας ΟΠΚΕ Κ-215 μετά από πληροφορίες που έλαβε η ΕΛΑΣ για το πού κρυβόταν ο 24χρονος Ρομά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι για το οποίο είχαν πληροφορίες ότι κρυβόταν ο 24χρονος.

Υπενθυμίζετια ότι σε βάρος του 24χρονου πατριό του 4χρονου παιδιού έχουν αποδοθεί μεταξύ άλλων οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, στις 15 Ιανουαρίου:

“1. O ασθενής (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» από 10.01.2024 με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα (μετά από κακοποίηση), χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης, στις 12.01.2024.

2. Αποσωληνώθηκε στις 14.01.2024 και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

3. Όσον αφορά τα τρία (3) ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας:

  1. · Άρρεν ( Χ.M.-Γ.) , έντεκα (11) ετών
  2. · Άρρεν (Χ. Π.-Α.) , δέκα (10) ετών
  3. · Άρρεν (Χ. Τ.-Γ., οκτώ (8) ετών
  • Έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων.
  • Έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή.
  • Παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους”.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr