Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου που προσπάθησε να βιάσει 53χρονη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου που προσπάθησε να βιάσει 53χρονη

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3) μια 53χρονη γυναίκα, η οποία που βίωσε εφιαλτικές στιγμές από 52χρονο οδηγό λεωφορείου.

Η 53χρονη βρισκόταν περίπου στις 12 το μεσημέρι μέσα στο λεωφορείο της γραμμής Β12, στο οποίο ήταν οδηγός ο συλληφθείς, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στον τερματικό σταθμό στην οδό Ρόδων στα Άνω Λιόσια.

Το λεωφορείο είχε κλειστές τις πόρτες κι έτσι ο 52χρονος φέρεται να πλησίασε την γυναίκα που είχε εντοπίσει μέσα στο λεωφορείο καθώς ήταν μόνη της κι εκεί να προχώρησε σε θωπείες στο σώμα της και παράλληλα της έκανε ανήθικες προτάσεις για γενετήσιες πράξεις.

Προσπάθησε να βγάλει τα ρούχα της 53χρονης γυναίκας

Στη συνέχεια προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα χωρίς η 53χρονη να το επιτρέψει. Παρ’ όλ’ αυτά βρήκε το κουράγιο και ζήτησε τα στοιχεία ταυτότητας του , με αποτέλεσμα εκείνος να σταματήσει τις πράξεις του. Κατευθύνθηκε στο κάθισμα του οδηγού έβαλε μπροστά κι άφησε σε μια στάση την 53χρονη, ενώ ο ίδιος συνέχισε το δρομολόγιο του .

Στις 13.30 και ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο 711 στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Φυλής τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο 52χρονος κατηγορείται για Απόπειρα βιασμού ενώ την προανάκριση ανέλαβε το τμήμα ασφαλείας Φυλής.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής:

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr