Συντετριμμένος ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντετριμμένος ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του (video)

Απαρηγόρητος ο Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του τίμησαν χθες τη μνήμη του 11χρονου γιου τους Χρήστου ο οποίος πριν από 40 ημέρες έχασε τη ζωή του στη θάλασσα, ενώ έκανε μπάνιο στους Φούρνους Ικαρίας.

Φίλοι και συγγενείς χθες το μεσημέρι συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια, τον συντετριμμένο Οδυσσέα Σταμούλη που έτρεχαν διαρκώς δάκρυα από τα μάτια του και την πρώην συζύγο του δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει για το χαμό του μονάκριβου παιδιού τους.

Ο μικρός Χρήστος Σταμούλης πνίγηκε στην θάλασσα των Φούρνων Ικαρίας στις 10 Αυγούστου.

Κατέβηκε στην παραλία όπου είχε δώσει ραντεβού με τον εξάδελφό του. Εφθασε πρώτος και από εκεί και πέρα κανείς δεν ξέρει τι συνέβη ακριβώς. Το παιδί μπήκε στη θάλασσα, είχε κύμα και κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τη ζωή του. Ο εξάδελφός του που κατέβηκε στη θάλασσα και δεν τον βρήκε ειδοποίηση, η μητέρα του μικρού σήμανε συναγερμό και άρχισε να ψάχνει το παιδί της με τη φωτογραφία του στα χέρια της. Γρήγορα οι ντόπιοι οργανώθηκαν και ξεκίνησαν την αναζήτηση του μικρού, μια αναζήτηση με τραγική κατάληξη καθώς ο μικρός Χρήστος εντοπίστηκε νεκρός, δίπλα σε μια σημαδούρα στη θάλασσα, 50 μέτρα από την ακτή.

Χθες στο εκκλησάκι στο Πεδίον του Αρεως βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι. Ανάμεσά τους ο επίσης ηθοποιός αδελφός του Οδυσσέα Σταμούλη και ο Πέτρος Ορκόπουλος.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr