Συντριβή ελικοπτέρου στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 16 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά
ΔΙΕΘΝΗ

Συντριβή ελικοπτέρου στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 16 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Συντριβή ελικοπτέρου στο Κίεβο. Νεκρά παιδιά σε νηπιαγωγείο

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του Ουκρανού υπουργού Εσωτερικών και δύο παιδιών σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου σήμερα το πρωί κοντά στο Κίεβο, σύμφωνα με tweet του AFP.

«Την ώρα της τραγωδίας υπήρχαν παιδιά και το προσωπικό στο νηπιαγωγείο. Αυτή τη στιγμή έχουν απομακρυνθεί όλοι», έγραψε στο Telegram ο επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου Ολεξίι Κουλέμπα.

Ο Κουλέμπα είπε ότι υπάρχουν τραυματίες, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον αριθμό ή την κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κτήριο να φλέγεται και αναφέρουν ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ελικόπτερο ή drone έπεσε στο κτήριο αυτό, όπου στεγάζεται παιδικός σταθμός.

Στο σημείο έχουν σπεύσει υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, δήλωσε από την πλευρά του ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

«Αναζητούμε πληροφορίες για θύματα και για τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό», ανέφερε ο Τιμοσένκο στο Telegram.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr