Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου ΙΧ του τροχαίου που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γ. Ξανθόπουλος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου ΙΧ του τροχαίου που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γ. Ξανθόπουλος

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ταυτοποιήθηκε -για το τροχαίο στις Αχαρνές- ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που, σύμφωνα με ισχυρισμούς του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου, παραβίασε το STOP και ανάγκασε τον ίδιο να αλλάξει πορεία και να πέσει στο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Το αμάξι που οδηγούσε ο τραγουδιστής έφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινούνταν με αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 19χρονος συνοδηγός και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός.

Ο τραγουδιστής τραυματίστηκε ελαφρά, υποστήριξε ωστόσο ότι το τροχαίο συνέβη όταν ένα τρίτο αυτοκίνητο βγήκε από παράπλευρο δρόμο, παραβιάζοντας το STOP, και πετάχτηκε μπροστά στο όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί.

Τροχαίο στις Αχαρνές: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που φέρεται να παραβίασε το stop, ταυτοποιήθηκε και θα κληθεί για κατάθεση ως μάρτυρας. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 60 ετών από το Καπανδρίτι. Στο μικροσκόπιο της Τροχαίας που ερευνά το δυστύχημα έχουν μπει και τα βίντεο από κάμερες της περιοχής.

Ο πατέρας του 19χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, επέρριψε ευθύνες στον τραγουδιστή. «Πήγαινε γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές. Όχι μία. Και τους υπόλοιπους που έχει πίσω, τα τραύματα που μας έχει αφήσει. 19 χρονών, τώρα σε δύο μήνες θα πήγαινε στα 20», είπε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr