Τέμπη: «Είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας» – Τι απαντάει σταθμάρχης για τους απαράδεκτους διαλόγους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: «Είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας» – Τι απαντάει σταθμάρχης για τους απαράδεκτους διαλόγους

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τους διαλόγους που γίνονται μεταξύ σταθμαρχών του ΟΣΕ

Σοκαριστικοί είναι οι διάλογοι των σταθμαρχών του ΟΣΕ που είδαν το φως της δημοσιότητας στους οποίους ακούγονται συζητήσεις για σεξ και σουβλάκια μεταξύ άλλων.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών των αδιανόητων διαλόγων μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha δίνοντας την δική του εκδοχή για όσα έχουν αποκαλυφθεί.
«Αυτό έγινε πολλές φορές πριν το συμβάν. Πρέπει να είναι περίπου στις 18.00, 17.30 με 18.00. Είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας. Επειδή δουλεύουμε πάρα πολύ καιρό, τον γνωρίζω τον κύριο (…) και είναι μία πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, όχι κάτι άλλο. Από σταθερό τηλέφωνο γίνεται, όχι από ασύρματο. Καλό δεν είναι να λέγονται, σωστό δεν είναι. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είναι όμως άνθρωπος, όπως τον παρουσιάζουν.

Τον ξέρω προσωπικά τον κύριο (…) είναι και καλός και έμπειρος σταθμάρχης. Τώρα πώς έγινε όλο αυτό, είναι πάρα πολύ παράγοντες. Δυστυχώς έγινε όμως… Δυστυχώς… Δεν πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα εν ώρα εργασίας» ανέφερε τον Alpha.

Μάλιστα στη συνέχεια αποδίδει ευθύνες και στον επιθεωρητή, για την τοποθέτηση του άπειρου σταθμάρχη στην θέση σταθμάρχη Λάρισας.

«Το λάθος ξεκίνησε από τον επιθεωρητή. Από εκεί ξεκινά όλο το λάθος. Κι εμείς έχουμε έξι καινούρια παιδιά. Και δεν υπάρχει προσωπικό βασικά. Είναι κάτι για το οποίο φωνάζουμε εδώ και χρόνια για το προσωπικό. Εμείς τους φωνάζουμε χρόνια τώρα “πάρτε προσωπικό, πάρτε προσωπικό”» σημειώσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr