Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών του 1ου βαγονιού κερδίζει τη μάχη για τη ζώη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών του 1ου βαγονιού κερδίζει τη μάχη για τη ζώη

Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του μοναδικού επιζώντος του πρώτου βαγονιού του μοιραίου τρένου που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου μοναδικού επιζώντος του πρώτου βαγονιού του μοιραίου τρένου που ενεπλάκη στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

«Ελπίζουμε σήμερα ή αύριο να ξεκινήσει η διαδικασία να αποσωληνωθεί. Να ξυπνήσει, να είναι γερός, να μην θυμάται πολλά πράγματα… Έχουμε δρόμο πάντως, δεν σταματάμε… τι θα χρειαστεί από πλαστικές, από τέτοια, από αυτά, έχουμε… Αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι σιγά – σιγά θα μπορέσει να επανέλθει», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 20χρονου Γεράσιμου.

Ο 20χρονος κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο προσκορύοντας στο έδαφος έξω από το βαγόνι γλιτώνοντας έτσι την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε και τύλιξε όλο το βαγόνι με αποτέλεσμα τον θάνατο όλων των επιβατών του.

Ο νεαρός ήταν ο μόνος που γλίτωσε από το βαγόνι του θανάτου. Η πτώση στο έδαφος ωστόσο του προκάλεσε σοβαρά τραύματα που θα χρειαστούν αρκετό καιρό μέχρι να αποκατασταθούν.

«Τουλάχιστον αισθανόμαστε τυχεροί που τον έχουμε και θα δούμε στην πορεία τι θα αντιμετωπίσουμε, όλοι μαζί θα τον βοηθήσουμε. Τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα άλλο σοβαρό. Είμαστε στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να είναι κάποιος, και βλέποντας ανθρώπους άλλους που έχουνε χάσει τα παιδιά τους, (είμαστε) αρκετά καλύτερα από αυτούς» ανέφερε ο πατέρας του 20χρονου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr