«Θα σας κάψω ζωντανούς»: Το παραλήρημα στα social του άνδρα με την καραμπίνα στο Σύνταγμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα σας κάψω ζωντανούς»: Το παραλήρημα στα social του άνδρα με την καραμπίνα στο Σύνταγμα

Σε μία παραληρηματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε προχωρήσει ο άνδρας που βρέθηκε στον Άγνωστο Στρατιώτη τα ξημερώματα

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο 37χρονος που συνελήφθη με μια καραμπίνα και σε κατάσταση αμόκ κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Σύνταγμα, είχε προειδοποιήσει για την ενέργειά του.

Ο 37χρονος που τα ξημερώματα της Τρίτης (31.05.2022) πήγε στο Σύνταγμα εκτός από καραμπίνα είχε μαζί του κεριά και μια σημαία, αναμένεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει βαριά ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ένα παραληρηματικό κείμενο με αναφορά στον Ηλία Κασιδιάρη, τον «βασιλιά Μίνωα», τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου (!), ο 37χρονος απειλούσε τους πάντες με θάνατο.

Στο κείμενο που ανέβασε στο instagram ανέφερε: «Πραξικόπημα στην βουλή, βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή. Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία. Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός Αρμαγεδδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτόνησε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφαλιά έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν. Καλώ πανελλαδική επανάσταση.

Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγή Βασιλέας Μίνωας. Κουμουνιστές, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους από την χωρά. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι δεξί χέρι του βασιλιά συλλαμβάνονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστούν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Kαλλίδης θέλανε να τρολάρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία συντάγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο Θεός και θα σας γ….   όλους. Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χυλοπίτα από τον Θεό για ασέβεια τιμωρήθηκε με θάνατο».

Η παραπάνω ανάρτηση τροποποιήθηκε για τελευταία φορά περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που ο 37χρονος έφτασε στο Σύνταγμα.

Σε φωτογραφίες που είχε αναρτήσει μαζί με το «μανιφέστο» του περιέχεται το πανό που κρατούσε ο 37χρονος στο Σύνταγμα, αλλά και η καραμπίνα την οποία κουβαλούσε μαζί του.

Ο 37χρονος μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στην κρατική ασφάλεια, όπου η επικοινωνία μαζί του δεν κατέστη δυνατή. Έτσι αμέσως αποφασίστηκε από τον εισαγγελέα ότι πρέπει να εξεταστεί από ψυχιάτρους.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr