Θανάσης Κατερινόπουλος: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- Η συγκλονιστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανάσης Κατερινόπουλος: Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- Η συγκλονιστική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του

Αξίζει να αναφερθεί πως περιγράφοντας τα επαγγέλματα που χρειάστηκε να κάνει στη ζωή του είπε πως βρέθηκε στην αστυνομία κατά λάθος.

Για την ζωή, την καριέρα του την την απώλεια του γιού του αλλά και την απόφαση του να πολιτευθεί μίλησε ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σε συνέντευξή του στον Alpha.

Αναφερόμενος στην τραγική απώλεια του παιδιού περιέγραψε πως έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 ετών ενώ κοιμόταν. Όπως πρόσθεσε μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή εφόσον αυτή υπάρχει.

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή».

Μιλώντας για την σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια ο Θανάσης Κατερινόπουλος, την χαρακτήρισε ως λιμάνι.

«Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

Μάλιστα έκανε γνωστό ότι θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού στις επόμενες εκλογές.

«Θα είμαι υποψήφιος μετά από πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη και θα είμαι στη Δυτική Αθήνα. Δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής. Είχα δουλειά, έχω δουλειά, δεν πάω να πολιτευτώ για να βγάλω τα προς το ζην», ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υπόθεση παρακολουθήσεων, εξηγώντας πως «Ο νόμος είναι ξεκάθαρος για τις υποκλοπές. Βεβαίως οι μυστικές υπηρεσίας προβαίνουν ακολουθώντας μια διαδικασία. Στη περίπτωση του Ανδρουλάκη είναι τρελά αυτά που ακούμε και το χειρότερο είναι το σύστημα το predator. Καταγράφει τα πάντα, τα πάντα. Είναι ένας κοριός που σε παρακολουθεί».

Αξίζει να αναφερθεί πως περιγράφοντας τα επαγγέλματα που χρειάστηκε να κάνει στη ζωή του είπε πως βρέθηκε στην αστυνομία κατά λάθος.

«Είμαι ένας κοινός άνθρωπος. Δεν μπορώ τη χαλαρότητα, δεν μπορώ τον ύπνο, θέλω κάτι να κάνω. Δούλευα σε λαϊκή αγορά και ξεφόρτωνα πατάτες και κρεμμύδια τη νύχτα γιατί έπρεπε να επιβιώσουμε».

«Μπήκα στην Αστυνομία κατά λάθος γιατί δεν υπήρχαν λεφτά για να σπουδάσω. Υπέβαλα τρεις αιτήσεις απόλυσης και μάλιστα τιμωρήθηκα με 15 μέρες φυλάκισης γιατί απασχόλησα την υπηρεσία με το γράμμα μου. Ένιωθα ότι δεν μου ταίριαζε», αποκάλυψε.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε τέλος και για τη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη και όσα έχουν γραφτεί περί αυτής.

«Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε σημαντικές υποθέσεις. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε η συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε ο,τιδήποτε. Τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε. Ίσως φταίω κι εγώ γιατί κάτι είπα και παρερμηνεύτηκε».

«Έχω δεχτεί απειλές. Πέρσι μου ήμουν με την Αγγελική είχα δεχτεί για μια υπόθεση. Καταχεριάζω αυτούς που κυκλοφορούν με αστυνομικούς γιατί τους έχουν ως Φιλιππινέζους. Μια δυο φορές φοβήθηκα, όπως πέρσι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr