Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Γιατί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 18χρονο
Ειδησεις ευβοια

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Γιατί εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 18χρονο

Ο 18χρονος οδηγός νοσηλεύεται φρουρούμενος- Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη όλη Εύβοια, ετοιμάζεται να πει “το τελευταίο αντίο” στην αδικοχαμένη 16χρονη

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 18χρονο οδηγό του τροχαίου- σοκ στην Εύβοια στο οποίο έχασε τη ζωή της η 16χρονη Αναστασία Καλουτά.

Ο 18χρονος ο οποίος είναι τραυματίας, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας φρουρούμενος από αστυνομικούς καθώς έχει διαταχθεί η σύλληψή του.

Το παραπάνω ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη δεδομένου ότι ο 18χρονος εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο, όντας οδηγός του μοιραίου οχήματος κι έτσι η ποινική δίωξη και συνακόλουθα η έρευνα των αρχών για εξεύρεση ευθυνών γίνεται αυτεπάγγελτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 18χρονος φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν να χάσει τον έλεγχο του οχήματος που ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε λίγο μετά τις 21:30 πάνω σε τσιμεντένιο τοίχο σπιτιού.

Σε κάθε περίπτωση οι ακριβείς συνθήκες του σοκαριστικού δυστυχήματος στις Καμάρες διερευνούνται.

Την ίδια ώρα, συγκλονισμένη όλη Εύβοια, ετοιμάζεται να πει σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Χαλκίδας, στις 3:30 μ.μ. “το τελευταίο αντίο” στην αδικοχαμένη 16χρονη Αναστασία Καλουτά η κηδεία που έσβησε μετά από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης στις Καμάρες.

Η σορός της νεαρής κοπέλας θα βρίσκεται στον ναό από τις 2:30 μ.μ.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr