Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια: Πώς έχασε την ζωή του ο 32χρονος – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εύβοια: Πώς έχασε την ζωή του ο 32χρονος – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στοίχισε τη ζωή ενός 32χρονου

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες για το τροχαίο που σημειώθηκε στη Χαλκίδα και στοίχισε τη ζωή ενός 32χρονου.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου στη Χαλκίδα, που σημειώθηκε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου εν ώρα εργασίας του θύματος, ο οποίος ήταν ταχυδιανομέας, σε δρόμο επί της Ληλαντίων.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης, 27 Σεπτεμβρίου στην οδό Ληλαντίων στο ύψος του Μυτάφη στη Χαλκίδα.

Ο άτυχος νεαρός ο οποίος και εργαζόταν ως οδηγός delivery,προσέκρουσε πάνω σε κάδο απορριμμάτων και στην προσπάθεια να τον αποφύγει έπεσε σε διερχόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

Το παλικάρι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Επρόκειτο για  32χρονο Βούλγαρο, που ζούσε στην Χαλκίδα επί της οδού Αμαρυνθίων.

Όπως επισημαίνει η τροχαία, ο 32χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα στη συνέχεια σε διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου.

Τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησαν μάρτυρες οι οποίοι ανέφεραν πως, ο νεαρός κινούνταν με το μηχανάκι του, (σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήγαινε στη σύντροφο του έχοντας μαζί του κάποια ψώνια) όταν προσέκρουσε αρχικά με σφοδρότητα σε κάδους απορριμάτων του Δήμου Χαλκιδέων, που βρίσκονται σε σημείο που εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων και εν συνεχεία βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου τον παρέσυρε φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει φριχτό θάνατο.

«Δεν είναι σωστή διαχείριση το πεζοδρόμιο, οι κάδοι έπρεπε να είναι πιο μέσα, να το έχουν φτιάξει όπως σε άλλες πόλεις…», επεσήμανε ένας κάτοικος, ενώ ένας νεαρός, ο οποίος γνώριζε το θύμα είπε για εκείνον: «Από μικρός ήταν εργατικός, είχε μυαλό, προσπαθούσε…».

«Πετάχτηκε απέναντι, πέρναγε το αυτοκίνητο και τον πάτησε…», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr