Θανατηφόρο τροχαίο στην Κέρκυρα με δύο νεκρούς πεζούς – Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κέρκυρα με δύο νεκρούς πεζούς – Συνελήφθη ο οδηγός του ΙΧ

Τραγωδία σε τροχαίο στην Κέρκυρα με έναν ηλικιωμένο και μια ηλικιωμένη να χάνουν ακαριαία τις ζωές τους.

Τραγωδία στην Κέρκυρα μετά από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε επαρχιακή οδό. Σκοτώθηκαν ένας άντρας και μία γυναίκα που περπατούσαν…

Τραγωδία σε τροχαίο στην Κέρκυρα με έναν ηλικιωμένο και μια ηλικιωμένη να χάνουν ακαριαία τις ζωές τους. Τα δύο άτομα παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο και ξεψύχησαν στην άσφαλτο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τα δύο άτομα. Οι θάνατοι επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα και από τους γιατρούς του νοσοκομείου στο νησί. Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου του 2023 στην Επαρχιακή Οδό Ρόδας – Αχαράβης με θύματα ένα ζευγάρι Κερκυραίων 80 και 81 ετών που κινούνταν πεζοί.

Οι ηλικιωμένοι παρασύρθηκαν από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος Έλληνας, ο οποίος και συνελήφθη. Δείτε παρακάτω την εικόνα του kerkyrasimera.gr λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr