Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: «Βόμβα» Μπαλάσκα – «Η υπόθεση θα έχει διαλευκανθεί εντός της εβδομάδας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: «Βόμβα» Μπαλάσκα – «Η υπόθεση θα έχει διαλευκανθεί εντός της εβδομάδας»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα , ενώ ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας προέβη σε δήλωση «βόμβα» για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρο Μπαλάσκα.

«Όλη η Ελλάδα είναι παρά πόδας με την υπόθεση. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει διαλευκανθεί. Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των γιατρών και του προσωπικού, εν συνεχεία θα κληθούν να καταθέσουν και οι γονείς.

«Αυτό που θα πρέπει να μπει στη διαδικασία των ειδικών, να γίνεται μία υποχρεωτική, προληπτική, ψυχιατρική, συμβουλευτική και ψυχολογική αξιολόγηση στις νέες μητέρες στο μαιευτήριο. Μέσα από την πρόληψη μπορούμε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι υπόθεση που κάποια στοιχεία δεν κολλάνε. Δεν συμφωνεί το στατιστικά μεγαλύτερο με το φυσιολογικό στην ψυχολογία», συμπλήρωσε η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr