Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μυστήριο με συνάντηση γονιών – Λύτρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μυστήριο με συνάντηση γονιών – Λύτρα

Συνάντηση υπό άκρα μυστικότητα είχαν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα με τον δικηγόρο τους στην Αθήνα

Συνάντηση υπό άκρα μυστικότητα είχαν οι γονείς των τριών κοριτσιών από την Πάτρα με τον δικηγόρο τους στην Αθήνα, όπως λένε πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας.

Συγκεκριμένα από τις πληροροφρίες προκύπτει ότι  το βράδυ της Τρίτης (15/3) συναντήθηκαν στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον νομικό εκπρόσωπό τους Απόστολο Λύτρα, χωρίς να το γνωρίζει κανένας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο τελευταίος διαψεύδει ότι συναντήθηκαν οι τρεις στο γραφείο του, ωστόσο το οικογενειακό περιβάλλον επιμένει ότι η επαφή έγινε και σ’ αυτήν συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης των τριών κοριτσιών της οικογένειας.

Υποστηρίχθηκε κυρίως ότι έχουν παρατηρηθεί πολλές δημοσιογραφικές «παρεκτροπές» και διαστρεβλώσεις, από τις οποίες έχουν δυσφημισθεί οι εντολείς του κ. Λύτρα και εξετάσθηκε ο τρόπος και ο χρόνος που θα εκδηλωθεί νομική αντίδραση.

Στη δεύτερη δια ζώσης επαφή του κ. Λύτρα με τους γονείς των τριών κοριτσιών (η πρώτη είχε γίνει το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας στην Πάτρα), ο συνήγορος εκμαιεύει τι πραγματικά έχει συμβεί και διαμορφώνει άποψη. Γνωρίζει, δηλαδή, αν υπερασπίζεται αθώους ή ένοχους. Εν προκειμένω, από το περιβάλλον των γονέων διέρρευσε ότι ο κ. Λύτρας «είναι πεπεισμένος ότι οι γονείς δεν έχουν κάνει κακό στα κορίτσια τους».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr