«Τhe voice of Greece» – Απόψε όλοι ΣΚΑΪ – Δείτε ποιοι θα διεκδικήσουν τον Σταύρο Πηλιχό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τhe voice of Greece» – Απόψε όλοι ΣΚΑΪ – Δείτε ποιοι θα διεκδικήσουν τον Σταύρο Πηλιχό

Μέσα στις φωνές που κάνουν τις καρέκλες να… γυρνούν και κριτές που ξέρουν να επιλέγουν τα μεγαλύτερα ταλέντα συνθέτουν ένα μουσικό σόου που συναρπάζει! Το The Voice δίνει ραντεβού σήμερα στις 21.00 με την 10η blind audition στον ΣΚΑΪ.

Απόψε συντονιζόμαστε όλοι στο μεγαλύτερο φωνητικό σόου σε όλη την χώρα για να απολαύσουμε τον ταλαντούχο Ευβοιώτη τραγουδιστή Σταύρο Πηλιχό που όπως με την πρώτη μάτια είδαμε στο τρέιλερ της εκπομπής αφήνει άφωνους τους κριτές με την ερμηνεία του. Για να δούμε θα πόσοι κριτές θα διεκδικήσουν το Σταύρο απόψε;

Οι τέσσερις coaches Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Ελεονώρα Ζουγανέλη παίρνουν θέση και έκπληκτοι απολαμβάνουν τον Σταύρο να ερμηνεύει πάνω στη σκηνή χωρίς να τον βλέπουν.

Ο Σταύρος Πηλιχός αγαπά υπερβολικά το τραγούδι και δεν είναι λίγες οι εμφανίσεις του τόσο στην tv όσο και σε πρόσφατες διοργανώσεις στην Εύβοια! Πληροφορίες του eVima.gr αναφέρουν πως ήδη έχει καταπλήξει όχι μόνο τους κριτές αλλά και άτομα της παραγωγής να δηλώνουν χαρακτηρίστηκα πως ο Σταύρος «το χει» και θα φτάσει ψηλά!

Ευβοιώτες, συντονιστείτε αυτή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ!

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr