Θέμης Αδαμαντίδης: Αφέθηκε ελεύθερος αλλά απαγορεύεται να πλησιάσει την Βαρβάρα Κίρκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Αφέθηκε ελεύθερος αλλά απαγορεύεται να πλησιάσει την Βαρβάρα Κίρκη

Ο εισαγγελέας του απαγόρευσε να πλησιάζει τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη που τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό.

Μετά την απολογία του, ο γνωστός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, κρίθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Επιπλέον, του απαγορεύθηκε να πλησιάζει τη σύντροφο του σε απόσταση 100 μέτρων, καθώς και να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της. Η δικάσιμος ορίστηκε στις 4 Ιουλίου.

Στην Ευελπίδων περίμεναν δημοσιογράφοι τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον πλησίασαν, τους είπε: “Βρε καλώς τα παιδάκια”.

Λίγο αργότερα, πλησίασε στο παράθυρο και συνομιλούσε με τρεις φίλους του, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί για να του συμπαρασταθούν.

Όπως η ανέφερε η σύντροφος του στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, επιθυμεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να μπει στη δικογραφία οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες ασφαλείας. “Τρεις γυναίκες ήταν πολλές φορές αυτόπτες μάρτυρες σε περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος μου και γι’ αυτό τις προτείνω ως μάρτυρες, όπως και τη μητέρα μου”.

Η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη περιγράφει όσα συνέβησαν στις 30 Ιουνίου στις 1.30. Όπως λέει, βρισκόταν έξω από κατάστημα μέσα στο αυτοκίνητο της και τον περίμενε. Κάποια στιγμή, βγήκε από το αυτοκίνητο και μίλησε στο τηλέφωνο. “Εκείνος, όταν με είδε να μιλάω, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα, με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “καρ…λα, πουτ…α, ξεκ…ρα, γαμ..λα, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές”.

Επιπλέον, αναφέρει: “Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπο μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μια φορά, μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα, όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, ενώπιον συνεργατών του…

Στο παρελθόν έχει ασκήσει σωματική βία και σε άλλες συντρόφους του. Για παράδειγμα έχει ασκήσει αρκετές φορές σωματική βία στην πρώην σύντροφο του, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας. Θέλω να σημειωθεί ότι ο ανωτέρω είναι εθισμένος στο τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και κάνει καταχρήσεις κάθε μέρα“. Με πληροφορίες του newsit.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr