Θέμης Αδαμαντίδης: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφός του – «Ζήλευε παθολογικά»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: Συγκλονίζει η πρώην σύντροφός του – «Ζήλευε παθολογικά»

Ξεσπώντας σε κλάματα η πρώην σύντροφός του Θέμη Αδαμαντίδη περιέγραψε όσα έζησε.

Στο προσκήνιο βρίσκεται ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης μετά τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό της συντρόφου του. Σήμερα οδηγείται στο εδώλιο, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας.

Η σύντροφος του τραγουδιστή σε σημερινές της δηλώσεις ανέφερε πως έχει ασκήσει πολλές φορές βία σε βάρος της, «μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ…., πουτ…» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο», φέρεται να καταλήγει στην κατάθεσή της.

Όμως, ο τραγουδιστής αρνείται όλες τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υπέβαλε μήνυση σε βάρος της. «Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Η Βαρβάρα Κίρκη πέρασε στην αντεπίθεση μέσω του συνηγόρου της Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό.

Παράλληλα, στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (4/7) η Βαρβάρα Κίρκη περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη σχέση της με τον τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη.

Θέμης Αδαμαντίδης: Ξέσπασε σε κλάματα η πρώην σύντροφος του

«Συνέχεια με χτύπαγε από ζήλια. Είναι λογικό, όλος ο κόσμος το ξέρει. Δεν έφυγα γιατί τον αγάπησα και τον αγαπάω, απλά είναι τα πράγματα. Βοήθεια μου ζητούσε. Ήμουν συνέχεια δίπλα του, αγάπησα αυτόν τον άνθρωπο, δεν είναι κακό. Αλήθεια τον αγάπησα, όλοι το έβλεπαν αυτό. Τον αγαπάω! Αυτό που κάνει είναι λάθος, είμαι πάρα πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ζαλίζομαι συνέχεια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω κουραστεί, γιατί;», ανέφερε αρχικά η κυρία Κίρκη.

Και ξέσπασε λέγοντας: «Γιατί είχε παράνοιες με όλον τον κόσμο ότι φλέρταρα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είναι λάθος που τα ανεχόμουν. Όλοι μου έλεγαν να φύγω. Δεν θέλω λεφτά. Στο ορκίζομαι δεν θέλω λεφτά από τον Θέμη… Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε ούτε να φάμε, το ψυγείο ήταν άδειο. Θα με πει εμένα κλέφτρα; Τον αγάπησα περισσότερο από ό,τι με αγάπησε αυτός, αυτό είναι όλο. Είναι άδικο αυτό για μένα, δεν θέλω ούτε ένα σεντ. Δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος, αλήθεια σου λέω. Ζήλευε παθολογικά. Ναι τον αγάπησα, λάθος ή σωστό, καταδικάστε με».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr