Θεσσαλονίκη: 2χρονη έριξε καυστικό υγρό στα μάτια της – Γέφυρα ζωής για να σωθεί
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 2χρονη έριξε καυστικό υγρό στα μάτια της – Γέφυρα ζωής για να σωθεί

Ένα κοριτσάκι μόλις 2 ετών έριξε στα μάτια του καυστικό υγρό και σώθηκε χάρη στην άμεση παρέμβαση αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη.

Το κοριτσάκι έπιασε ένα μπουκάλι με καυστικό υγρό και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς, το έριξε στα μάτια του. Αμέσως οι γονείς του παιδιού το πήραν και έσπευσαν σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Τελικά όλα πήγαν καλά και ο πατέρας της δίχρονης δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς, για τον τρόπο που έδρασαν.

Καίρια ήταν η συμβολή δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, για τη σωτηρία του παιδιού, καθώς έστησαν γέφυρα ζωής για την έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Οι «φύλακες άγγελοι» του κοριτσιού

Οι γονείς της μικρής, πανικοβλημένοι, προσπαθούσαν να μεταβούν από τη Νεάπολη στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους, καθώς το παιδί τους κινδύνευε, αφού το καυστικό υγρό είχε πέσει στα μάτια του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο και το παιδί έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Συγκινημένος ο πατέρας είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που στάθηκαν ως “φύλακες άγγελοι” στο πλευρό του παιδιού του.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr