Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές – Τα στοιχεία που «έδειξαν» τους δολοφόνους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κοντά στη σύλληψη των δραστών οι Αρχές – Τα στοιχεία που «έδειξαν» τους δολοφόνους

Πολύ κοντά στη σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονο Άλκη, που έπεσε νεκρός από μαχαιριά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι οι Αρχές .

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από τη στυγνή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02), ο οποίος ξεψύχησε μέσα σε μια λίμνη αίματος από μαχαιριά.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η σύλληψη των δραστών είναι θέμα χρόνου καθώς οι αστυνομικοί έχουν καταγεγραμμένη σε βίντεο την πορεία των δύο ύποπτων οχημάτων κατά την προσέγγιση και διαφυγή τους από το σημείο της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως έχουν αντλήσει σημαντικά στοιχεία από τις πινακίδες τους.

Παράλληλα, στην τράπεζα δεδομένων της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους έχουν αντιπαραβάλλει στοιχεία σεσημασμένων με υπόπτους.

Στην κατοχή τους βρίσκεται και το δρεπάνι από το οποίο κόπηκε η αρτηρία του 19χρονου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, να γίνει άμεση προτεραιότητα της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δολοφόνων του 19χρονου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr