ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό πήγε σε ΚΕΠ με το αρνητικό test του γιου του

Ένας άνδρας στην Πάτρα κυκλοφορούσε σε υπηρεσίες έχοντας βγει θετικός σε rapid test ενώ έδειχνε στους ελέγχους, το αρνητικό τεστ του γιου του
Θετικός στον κορονοϊό πήγε σε ΚΕΠ με το αρνητικό test του γιου του

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από άνδρα στην Πάτρα ο οποίος, παρότι γνώριζε ότι νοσούσε από κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά, πηγαίνοντας μάλιστα μέχρι και στα ΚΕΠ, για τη βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του. Το περιστατικό συνέβη στην αρχή της εβδομάδας στο ΚΕΠ Παραλίας, με τον άνδρα να εντοπίζεται χάρη στην επιμονή και τον εξονυχιστικό έλεγχο στον οποίο προέβησαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tempo24.news, όταν του ζήτησαν να τους δείξει το rapid test για να μπει μέσα στον χώρο, όπως προβλέπεται, ο άνδρας τους έδωσε εκείνο του γιου του, ο οποίος ήταν αρνητικός στον κορονοϊό.

Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ επέμειναν και του ζήτησαν τον ΑΜΚΑ του. Εκείνος υποστήριξε πως δεν θυμάται τον αριθμό και τότε του ζητήθηκε η αστυνομική ταυτότητα, την οποία και επέδειξε. Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε ότι το τεστ που προσκόμισε δεν ήταν δικό του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε, μέσω των συστημάτων του ΚΕΠ πως την ίδια ημέρα είχε κάνει και ο ίδιος rapid test το οποίο ήταν θετικό.

Αμέσως ενημερώθηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε τις Αρχές, ενώ ο άνδρας, όπως ήταν λογικό, απομακρύνθηκε από το ΚΕΠ.

 

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ
ΤΣΩΚΟΣ