Θλίψη για τον 23χρονο Νίκο και την 15χρονη Ελίσα που πέθαναν σε τροχαίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θλίψη για τον 23χρονο Νίκο και την 15χρονη Ελίσα που πέθαναν σε τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη με τον άδικο χαμό των δύο νέων παιδιών στο τροχαίο μετά τη σήραγγα Τοπαλίων

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το τροχαίο κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νέα παιδιά ηλικίας 23 και 15 ετών στην Κρήτη.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 23χρονο Νίκο που έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το απόγευμα της Κυριακής λίγο μετά τη σήραγγα Τοπολίων στην Κίσσαμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η κηδεία του αδικοχαμένου Νίκου θα γίνει στη 1 μετά το μεσημέρι στον Ι. Ν Αγίου Αντωνίου στο Κακοδίκι Σελίνου όπου θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Αύριο Τετάρτη, στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης στην Κάνδανο, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για την 14χρονη Ελίσα, στον Ι.Ν της Αναλήψεως. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

Την ίδια ώρα ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος σε ανακοίνωση με αφορμή το τραγικό συμβάν της απώλειας ανθρώπων του τόπου, και μάλιστα νέων παιδιών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος δήλωσε: «Με συντριβή καρδίας δεχθήκαμε το άκουσμα απώλειας της ζωής νέων παιδιών του τόπου μας, με τρόπο βίαιο και τραγικό. Λυπούμεθα βαθύτατα δια το γεγονός και εκφράζουμε όλη μας την συμπάθεια και στήριξη προς τις οικογένειες των παιδιών αυτών που, τόσο ξαφνικά και απότομα, στερήθηκαν την φυσική παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων. Αβάστακτος ο πόνος, βαρύς ο σταυρός, μεγάλος ο γολγοθάς, ανείπωτη η οδύνη. Συνοδοιπόροι και συγκυρηναίοι σε αυτό τους το άφωτο μονοπάτι της ζωής. Βάλσαμο και παρηγοριά για όποιον πιστεύει πως ο θάνατος είναι κοίμηση και ο αποχωρισμός πρόσκαιρος. Με την ευχή ο τόπος μας και οι άνθρωποι του, ο κόσμος όλος, να μην βιώνουν τέτοιες οδύνες βίαιου αποχωρισμού, καλούμε όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τους νέους, να χαίρονται την ζωή, ως δώρο Θεού• να ζουν την κάθε μέρα και ώρα της ζωής τους και να μην αφήνουν, να μην επιτρέπουν κανένα κίνδυνο και καμιά πρόκληση να γίνεται αιτία πόνου, οδύνης, θλίψης και σπαραγμού. Οι αληθινές χαρές και η ομορφιά της ζωής κρύβονται στα απλά, τα καθημερινά, τα ανθρώπινα. Καλή δύναμη και πολλές υπομονές στις οικογένειες των παιδιών και σε όποιον ο πόνος και η οδύνη κτυπά την πόρτα της ζωής».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr