Θρίλερ με νεκρό μουσικό: Μυστηριώδες πρόσωπο τον περίμενε χθες στο σπίτι του
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με νεκρό μουσικό: Μυστηριώδες πρόσωπο τον περίμενε χθες στο σπίτι του

Να ξεμεθύσει ο 48χρονος που έχει προσαχθεί για τον θάνατο του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια αναμένουν οι αστυνομικές αρχές ώστε να μπορέσει να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

Ο 50χρονος μουσικός και συγγραφέας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του με χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Στο σπίτι του βρέθηκε, επίσης, ένας 48χρονος άνδρας σε κατάσταση μέθης.

Γείτονας του μουσικού, μιλώντας στο iefimerida, περιέγραψε τον μουσικό ως έναν απλό και ήρεμο άνθρωπο που ζούσε στην πολυκατοικία αυτή στη Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αναφέρθηκε, ωστόσο, στην παρουσία ενός άνδρα που καθόταν χθες στην είσοδο της πολυκατοικίας και συστήθηκε στους γείτονες ως φίλος ή ξάδερφος του 50χρονου μουσικού.

Η μαρτυρία του γείτονα του 50χρονου μουσικού που βρέθηκε νεκρός στα Εξάρχεια

«Είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ότι ένας άνθρωπος από την πολυκατοικία μας “έφυγε” με αυτόν τον άγριο τρόπο. Δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Ήταν ένας απλός, ήρεμος άνθρωπος. Ζούσε ακριβώς από επάνω μας εδώ και περίπου δέκα χρόνια. Μουσικός απ’ ό,τι γνωρίζαμε. Ευγενικός και πράος. Είχαμε μια καλημέρα και μια καλησπέρα. Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι παράξενο. Μόνο εχθές καθόταν εδώ στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας άνδρας για πάρα πολλή ώρα. Είπε στους γείτονες ότι είναι ξάδερφός του ή φίλος του και τον περίμενε. Μετά μάθαμε για την άγρια δολοφονία. Επειδή το συζητήσαμε εδώ στη γειτονιά, κανείς δεν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε μέσα στο διαμέρισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο iefimerida, ο γείτονας του 50χρονου μουσικού στα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr