Θρίλερ στην Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Ληστής έστειλε στο νοσοκομείο υπάλληλο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στην Εύβοια: Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο – Ληστής έστειλε στο νοσοκομείο υπάλληλο

Σκηνές τρόμου έζησαν δύο υπάλληλοι βενζινάδικο το βράδυ του Σαββάτου στην Εύβοια, οπλισμένος ληστής εισέβαλε στο κατάστημά και τραυμάτισε σοβαρά υπάλληλο.

Ένοπλη ληστεία από έναν ένοπλο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σάββατου 25 Φεβρουαρίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βατώντα Ευβοίας

Συγκεκριμένα, υπάλληλος του βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή που του «κόλλησε» μια καραμπίνα στο πρόσωπο, ζητώντας τα χρήματα από το ταμείο, το οποίο υπήρχε στο κατάστημα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.30 το βραδύ, στο βενζινάδικο βρισκόντουσαν δύο υπάλληλοι, όταν εισέβαλε ο ληστής με μια καραμπίνα.

Ο δράστης φορούσε κουκούλα και εισέβαλε στο μαγαζί από τα χωράφια, απείλησε τον έναν υπάλληλο με την καραμπίνα να του δώσει τα χρήματα, στην προσπαθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να τον αποτρέψει τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον ληστή.

Στην συνέχεια άνοιξε το ταμείο και τράπηκε σε φυγή από τα χωράφια.

Ο υπάλληλος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Την περιοχή «χτενίζει» μέχρι αυτή την ώρα γ η Αστυνομία για την συλληψή του.

 

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr