Θρίλερ στην Ιστιαία: Συνελήφθη ένας νεαρός Ρομά για την άγρια δολοφονία της 80χρονης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στην Ιστιαία: Συνελήφθη ένας νεαρός Ρομά για την άγρια δολοφονία της 80χρονης

Η αστυνομία προχώρησε πριν από λίγη ώρα στην σύλληψη ενός νεαρού Ρομά

Σε μια σύλληψη ενός νεαρού Ρομά που φέρεται ως δράστης για την άγρια δολοφονία ηλικιωμένης γυναίκας στην Ιστιαία με πιθανότερο κίνητρο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες την ληστεία, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Το θύμα, ηλικίας 80 ετών, εντόπισε πεσμένο στην αυλή του μέσα σε λίμνη αίματος η ελληνική αστυνομία. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ οι Αρχές διερευνούν το κίνητρο ληστείας.

Συγκεκριμένα η 80χρονη γυναίκα όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς, «Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν ανύπαντρη και βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της με αίματα στο πρόσωπο. Το σπίτι της το οποίο βρέθηκε αναστατωμένο βρίσκεται στο κέντρο της Ιστιαίας 100 μέτρα από το δημαρχείο. Έχουμε όλοι συγκλονιστεί από το τραγικό αυτό περιστατικό», ανέφερε ο Γιάννης Κοντζιάς στο evima.gr.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Την κλήση ιατροδικαστή από την Αθήνα, καταγράφει μεταξύ άλλων το επίσημο δελτίο που δημοσιοποίησε η ΓΕΠΑΔ Στερεάς, με τι έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά το δελτίο αναφέρει τα εξής:

«Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες σχετικά με εντοπισμό νεκρής ηλικιωμένης ημεδαπής, σε εξωτερικό χώρο της οικίας της, σήμερα (29-10-2021) πρωινές ώρες στην Ιστιαία Ευβοίας.

Ο χώρος εξερευνάται από αστυνομικούς του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, ενώ στο σημείο κλήθηκε Ιατροδικαστής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας».

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr