Θρήνος σε όλη την Ελλάδα για τον θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρήνος σε όλη την Ελλάδα για τον θάνατο του 23χρονου φοιτητή στη Σίφνο

«Τα πρώτα στοιχεία που έρχονται από την ιατροδικαστική έκθεση αναφέρουν καρδιοαναπνευστικη ανακοπή, ισχαιμία του μυοκαρδίου και εικόνα πνευμονικού οιδήματος» τόνισε γνωστός καρδιολόγος και προσωπικός φίλος της οικογένειας

Θλίψη και βουβό πόνο τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός του 23χρονου φοιτητή ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή , σε παραλία της Σίφνου.

Όπως αποκαλύφθηκε από τη νεκροψία , ο 23χρονος Θανάσης υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος Θανάσης βρισκόταν για διακοπές στη Σίφνο μαζί με τους φίλους του όταν βγαίνοντας από τη θάλασσα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, αλλά ήταν ήδη αργά.

Μάλιστα όπως είχε γίνει γνωστό, ο άτυχος φοιτητής ήταν θετικός στον κοροναϊό, ωστόσο ακόμη ουδείς μπορεί να συσχετίσει τον κορονοϊό με την αιτία μητέρα του όμως που είναι εξαιρετική παθολόγος δεν είχε εντοπίσει ποτέ κάποιο καρδιολογικό θέμα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr