Τι έκανε στην Εύβοια η κατάσκοπος «illegal Maria»- Ανθρωποι που προσέγγισε μιλούν στο evima.gr
Ειδησεις ευβοια

Τι έκανε στην Εύβοια η κατάσκοπος «illegal Maria»- Ανθρωποι που προσέγγισε μιλούν στο evima.gr

Το πρωτοφανές «κατασκοπικό θρίλερ» στη χώρα μας αποδεικνύεται πως έλαβε προεκτάσεις και στην Εύβοια- Στο evima.gr μίλησαν ο δικηγόρος ο οποίος ήρθε σε μαζί της καθώς και η υπάλληλος που κλήθηκε να την γράψει στο δηματολόγιο

Καμία σχέση με την «illegal Maria» ή αλλιώς Ιρίνα Αλεξάντροβα Σμίρεβα, την ρωσίδα κατάσκοπο που ζούσε στην Ελλάδα ως Μαρία Τσάλλα με νόμιμα χαρτιά από το ελληνικό κράτος ως παιδί Ελλήνων ομογενών, δεν έχει ο δικηγόρος Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος δραστηριοποιείται στην Εύβοια και κλήθηκε στο Δημαρχείο για να της εξηγήσει πως να εγγραφεί στο δηματολόγιο της Κύμης Αλιβερίου, όπως και επιθυμούσε να κάνει.

Καθώς το πρωτοφανές «κατασκοπικό θρίλερ» στη χώρα μας αποδεικνύεται πως έλαβε προεκτάσεις και στην Εύβοια αφού η Ρωσίδα κατάσκοπος προσπάθησε να εγγραφεί στο δημοτολόγιο Αλιβερίου, το evima.gr επικοινώνησε με τον κο Λυμπερόπουλο ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση, επαφή η περαιτέρω επικοινωνία με την Σμίρεβα και την συνάντησε πρώτη φορά στο Δημαρχείο όπου και εκλήθη για να της εξηγήσει την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει καθώς τυγχάνει να είναι άριστος γνώστης της Αγγλικής.

Όπως τονίζει κατηγορηματικά ο κος Λυμπερόπουλος, από εκεί και έπειτα δεν έχει καμία επαφή και γνώση για τα ίχνη και το άτομο της.

Ο κος Λυμπερόπουλος δεν γνώριζε τον τόπο κατοικίας της Ρωσίδας κατασκόπου, όπως αποδείχτηκε, ούτε κάποιο επιπρόσθετο στοιχείο και απλώς της εξήγησε την διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει εφόσον ήθελε να εγγραφεί στο δηματολόγιο, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να κατέχει ένα μισθωτήριο από την περιοχή και να είναι κάτοικος Αλιβερίου.

To evima.gr επικοινώνησε και την αρμόδια υπάλληλο του δήμου, η οποία και αναλαμβάνει τις εγγραφές στα δηματολόγια.

Ξεκαθάρισε πως η υπηρεσία έχει κάνει άψογα την δουλειά της και δεν προκύπτει κανένα σφάλμα ή παράλειψη.

Όπως περιέγραψε, η εν λόγω κυρία ήρθε έχοντας συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εγγραφεί στο δηματολόγιο.

Μάλιστα είχε ληξιαρχική πράξη.

«Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε εμείς να αναλύουμε την γνησιότητα ενώ την ίδια ώρα δεν μπόρεσε να το κάνει η ίδια η αστυνομία» σχολίασε.

«Έγω από την πλευρά μου όφειλα να ελέγξω- και αυτό έκανα για ένα μήνα» είπε προσθέτοντας πως η Σμίρεβα είχε ακόμη και διαβατήριο.

Μάλιστα, όπως εξήγησε, προκειμένου να είναι καλυμμένη η αρμόδια υπάλληλος πραγματοποιήσε ενδελεχή έλεγχο ο οποίος διήρκεσε έναν μήνα.

Υπογράμμισε πως η Σμίρεβα παρουσίασε όλα τα απαραίτητα έγγραφα κανονικότατα ακολουθώντας κατά γράμμα την διαδικασία.

Πρόσθεσε πως η Σμίρεβα μετέβη στην υπηρεσία με δύο δικηγόρους ο ένας εκ των οποίων είναι ο κος Λυμπερόπουλος ο οποίος απλώς ωστόσο την εξυπηρέτησε εξηγώντας την διαδικασία στα Αγγλικά και για το απαραίτητο της προσκόμισης μισθωτήριου το οποίο και παρουσίασε η Ρωσίδα κατάσκοπος κι έτσι προχώρησε η εγγραφή στο δηματολόγιο.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr