Τιμώμενη περιοχή η Εύβοια στην έκθεση KAVALAEXPO 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τιμώμενη περιοχή η Εύβοια στην έκθεση KAVALAEXPO 2021

Τιμώμενη περιοχή η Εύβοια στην έκθεση KAVALAEXPO 2021 - Εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Επιμελητήριο Καβάλας καλούν τις επιχειρήσεις της Εύβοιας να συμμετάσχουν στην 28η Διεθνή Έκθεση “KAVALAEXPO 2021”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 08-11 Οκτωβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Η Εύβοια θα είναι η «τιμώμενη περιοχή» και το περίπτερο θα παραχωρηθεί δωρεάν για τις επιχειρήσεις της Εύβοιας.

Ειδικά όσον αφορά τα μέλη μας τα οποία εδρεύουν στους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού και σκοπεύουν να συμμετάσχουν στην Έκθεση, το Επιμελητήριο Εύβοιας αποφάσισε να καλύψει τα οδοιπορικά έξοδα, το κόστος μεταφοράς προϊόντων καθώς και το κόστος διαμονής τους τις ημέρες της έκθεσης.

H Έκθεση KAVALAEXPO διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο την υποστήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και αποτελεί μια σύγχρονη αντίληψη της επιχειρηματικής προώθησης και προβολής.

Η Έκθεση έχει μεγάλο αριθμό επισκεψιμότητας και εκθετών, πάνω από 2.000 εκθέτες και 100.000 επισκέπτες στα χρόνια διοργάνωσης της έκθεσης, αφού αποτελεί το γεωγραφικό σημείο τομής μεταξύ της Ευρώπης και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και έχει θέσει τα θεμέλια για την καθιέρωσή της ως Βαλκανική Έκθεση.

Στο πλαίσιο της πρόθεσης συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην 28η Διεθνή Έκθεση “KAVALAEXPO 2021” με σκοπό την ενίσχυση της ευβοϊκής εξωστρέφειας, καλούνται οι ευβοϊκές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να προβληθούν από το περίπτερο του Φορέα, να καταθέσουν εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, στα e-mail: [email protected] και [email protected].
Για περαιτέρω διευκρινήσεις στο τηλ. 2221022885/23510 (εσωτ. 7) Νικόλαος Ανάγνος, Καίτη Σάκκα.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr