«Της κατέβασε την μπλούζα για να δει τη γρατζουνιά», είπε ο πατέρας 8χρονης μαθήτριας για τον γυμναστή που συνελήφθη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Της κατέβασε την μπλούζα για να δει τη γρατζουνιά», είπε ο πατέρας 8χρονης μαθήτριας για τον γυμναστή που συνελήφθη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη έλαβε ο γυμναστής, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς για παρενόχληση των παιδιών τους.

Ο 30χρονος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας και εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή. Οι γονείς στην καταγγελία τους κάνουν λόγο για θωπείες και ασελγείς πράξεις σε βάρος των παιδιών τους.

Ο γυμναστής, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για «αστεία» με τα παιδιά. «Τα γαργάλαγε τα παιδιά, όχι όμως πονηρά», είπε ο πατέρας του γυμναστή.

«Της κατέβασε την μπλούζα για να δει και καλά τη γρατζουνιά»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ένας από τους γονείς των παιδιών, που κατέθεσε κατά του 30χρονου γυμναστή. Ο γονιός ανέφερε ότι ο γυμναστής ζήτησε από την κόρη του να κατεβάσει την μπλούζα της για να δει μια γρατζουνιά, όπως της είπε.

«Της είπε να κάτσει στα γόνατά του και εκείνη την ώρα της κατεβάζει το μπλουζάκι από πάνω προς τα κάτω για να δει και καλά τη γρατζουνιά. Βέβαια δεν υπήρχε γρατζουνιά», υποστήριξε ο πατέρας.

Το παιδί ανέφερε το γεγονός στους γονείς του, καθώς σύμφωνα με τον πατέρα, του φάνηκε περίεργο το συμβάν. «Είπε ότι τα γαργαλάει, γενικά κάτω από το στήθος. Δεν επιτρέπεται το συγκεκριμένο πράγμα που έκανε», πρόσθεσε ο πατέρας.

Όπως ισχυρίστηκε ο πατέρας, ο γυμναστής κατέβασε την μπλούζα στην 8χρονη κόρη του, ενώ το 13χρονο παιδί του το γαργαλούσε προς την κοιλιά.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr