Το άμεσο κλείσιμο του λατομείου της ΑΓΕΤ στη θέση Τσαρούχα ζητά ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το άμεσο κλείσιμο του λατομείου της ΑΓΕΤ στη θέση Τσαρούχα ζητά ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου

Τι αναφέρει η επιστολή Μπουραντά

Το άμεσο κλείσιμο του λατομείου της ΑΓΕΤ στη θέση Τσαρούχα ζητά με επιστολή του στην επιχείρηση ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς τονίζοντας πως έχουν περάσει τρία χρόνια χωρίς η εταιρία να τηρήσει την υπόσχεσή της ,ενώ το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες πολιτών για εκρήξεις στο λατομείο.

Το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου αναφέρει ότι:

Σας ενημερώνουμε ότι οι Δημότες οι οποίοι κατοικούν, σε μικρή απόσταση από το λατομείο της ΑΓΕΤ στο Αλιβέρι, διαμαρτύρονται έντονα από τις εκρήξεις και από την σκόνη η οποία σκεπάζει τα σπίτια τους και ότι άλλο υπάρχει, αλλά σκεπάζει και τον εσωτερικό χώρο των σπιτιών.
Αρμόδια στελέχη της ΑΓΕΤ μας είχαν ενημερώσει ότι το λατομείο θα κλείσει και οι δραστηριότητες αυτές θα μεταφερθούν στο λατομείο που τροφοδοτεί το εργοστάσιο.

‘Έχουν περάσει τρία (3) περίπου χρόνια και η δραστηριότητα του λατομείου συνεχίζεται και όπως φαίνεται, έχετε μάλλον αποφασίσει να συνεχίσετε την λειτουργία του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμος περίμενε, έστω και με κάποια καθυστέρηση, ότι θα προχωρήσετε στο κλείσιμο του λατομείου, όπως άλλωστε είχατε δεσμευτεί. Δεν είναι λογικό να λειτουργεί ακόμα το λατομείο σχεδόν μέσα στην πόλη του Αλιβερίου, με όλα τα προβλήματα που προκαλεί.

Ο Δήμος ζητά να σταματήσει η λειτουργία του Λατομείου άμεσα, αφού υπάρχει τεράστιος λατομικός χώρος στο εργοστάσιο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εξυπηρέτησης πελατών.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr