Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει τους εργαζόμενους του Γ. Ν. Χαλκίδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει τους εργαζόμενους του Γ. Ν. Χαλκίδας

Στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου την ΤΡΙΤΗ 01/02 από τις 12.00 έως τις 15.00 και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πύλη του Νοσοκομείου στις 13.00, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία.

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας στηρίζει τους εργαζόμενους του Γ. Ν. Χαλκίδας

Η ανακοίνωση του εργατικού κέντρου


Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, στηρίζει τους εργαζόμενους του Γ. Νοσοκομείου Χαλκίδας  και όλους τους υγειονομικούς στη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου την ΤΡΙΤΗ  01/02  
από τις 12.00 έως τις 15.00 και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη πύλη του Νοσοκομείου στις 13.00, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Δράσης για την Υγεία.

  Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε  τα Σωματεία μέλη μας και τους εργαζόμενους και πολίτες της Εύβοιας να  δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας της υγείας που εδώ και 2 χρόνια παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες ενάντια στην πανδημία.

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε:

Ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας , με αύξηση χρηματοδότησης, προσλήψεις υγειονομικών και μονιμοποίηση των συμβασιούχων υγειονομικών, καθαρισμού και φύλαξης στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, καμιά απόλυσηυγειονομικού, ένταξη στα βαρέα Ανθυγιεινά.
Ανάκληση των απαράδεκτων μέτρων του ΕΟΔΥ  για μείωση των ημερών καραντίνας που θέλει νοσούντες συναδέλφους  να εργάζονται. Απόσυρση του καθ΄ υπαγόρευση της εργοδοσίας μέτρου, για  τους εργαζόμενους γονείς που νοσούν τα παιδιά τους να χάσουν το μισό μεροκάματο τους.
Ουσιαστική ιχνηλάτιση με  ευθύνη του κράτους και δωρεάν διαγνωστικά τεστ. Μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα σχολεία. Ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς από και προς το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Δημιουργία Εμβολιαστικών Δομών στα πλαίσια της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας χωρίς προϋποθέσεις.  

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 13.00

ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

 Κάθε μέρα να μας βρίσκουν στο δρόμο να αγωνιζόμαστε για τις ζωές μας και την αξιοπρέπεια μας, τη δική μας, των οικογενειών μας και των συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr