Το γλέντι Ρομά ξεσήκωσε τη γειτονιά – Επιτέθηκαν σε άνδρες της ΟΠΚΕ (video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γλέντι Ρομά ξεσήκωσε τη γειτονιά – Επιτέθηκαν σε άνδρες της ΟΠΚΕ (video)

Γλέντι Ρομά στο Ζεφύρι, έγινε η αιτία καταγγελίας και επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που δέχθηκαν επίθεση από παρευρισκόμενους.

Στο βίντεο φαίνεται μια παρέα νεαρών ανδρών να έχει καταναλώσει δεκάδες μπύρες και να διασκεδάζει με τη μουσική στη διαπασών, φωνάζοντας και τραγουδώντας, με τους περίοικους να προβαίνουν σε καταγγελία.

Στο σπίτι που βρίσκεται επί της οδού Κλάρας στο Ζεφύρι, βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Με το που έγιναν αντιληπτοί οι άνδρες της ΟΠΚΕ δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια, πέτρες κι άλλα αντικείμενα από τους… γλεντζέδες κι άλλους ομόφυλούς τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν κάποιοι εξ αυτών.

Το βίντεο από το γλέντι των Ρομά 

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα ΙΧ προσπάθησε να εμβολίσει τους αστυνομικούς που κινούνταν πεζή στο σημείο, με τους άνδρες της ΕΛΑΣ να καταφέρνουν να τους ακινητοποιήσουν και να τους προσάγουν.

Οι προσαχθέντες και μετέπειτα συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Ζεφυρίου, όπου πήγαν συγγενείς και φίλοι τους κι επιτέθηκαν κατά του αστυνομικού τμήματος.

Στα δύο συμβάντα, τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο 401 Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι Αρχές προχώρησαν συνολικά σε 7 συλλήψεις.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr