Το σαρδάμ της χρονιάς από τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο Πούτιν έγινε που@@@
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σαρδάμ της χρονιάς από τον Γιώργο Παπαδάκη: Ο Πούτιν έγινε που@@@

Ένα ασύλληπτο σαρδάμ έκανε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης

Το καλύτερο το άφηνε για το τέλος από ότι φαίνεται ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού το πρωί της Παρασκευής 30/12, στην τελευταία «Καλημέρα Ελλάδα» για το 2022 άφησε με το στόμα ανοιχτό τηλεθεατές αλλά και όσους βρίσκονταν στο στούντιο της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, βλέπετε, έκανε το επικότερο σαρδάμ αποκαλώντας τον Πούτιν που@@@

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το in.gr, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μιλώντας με τους συνεργάτες του σχετικά με τις τιμές του πετρελαίου, ήθελε να πει «παρά τις απειλές του Πούτιν;». Και είπε «παρά τον που@@@;».

Η αμηχανία που ακολούθησε ήταν εμφανής ωστόσο προσπάθησαν να  το καλύψουν συνεχίζοντας να εξηγούν το θέμα περί πετρελαίου.

O απολογισμός του χρόνου

Χθες, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» έναν απολογισμό του χρόνου, μιλώντας μάλιστα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε τον απολογισμό του στον αέρα της εκπομπής της Πέμπτης 29/12 λέγοντας: «Αυτή είναι “αρρώστια”, δεν γίνεται! Θα την αφήσω τελείως μόνη της; Κάθε μισή ώρα με τρία τέταρτα θα βγαίνω 2-3 λεπτά, θα λέω μια “κουταμάρα” και θα ξαναγυρίζω πίσω. Θα είμαι από πάνω, με την αγκαλιά. Αυτή η πρωινή ζώνη, δεν ξέρω αν ακούγεται εγωιστικό, είναι δημιούργημά μου, είναι παιδί μου».

«Αυτή τη στιγμή έχουν δουλειά πάνω από 300 άτομα, σε όλους τους τομείς. Και αυτό εμένα με γεμίζει με ευτυχία. Συγγνώμη που το λέω, αλλά είναι ο απολογισμός του χρόνου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr