Το θρίλερ της Πάτρας φτάνει στο τέλος του: Συλλήψεις ακόμα και τα επόμενα 24ωρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θρίλερ της Πάτρας φτάνει στο τέλος του: Συλλήψεις ακόμα και τα επόμενα 24ωρα

Διανύουμε την πιο κρίσιμη εβδομάδα καθώς, ίσως προς τα μέσα της εβδομάδας να υπάρξουν συλλήψεις.

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, για την υπόθεση με τα τρία νεκρά κοριτσάκια στην Πάτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η υπόθεση οδεύει προς εξιχνίαση, καθώς δεν αποκλείεται έως και την Τετάρτη να έχουν γίνει συλλήψεις.

Οι Αρχές προσπαθούν εδώ και αρκετό καιρό να συνθέσουν όλα τα κομμάτια της ιστορίας, προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και να απαντήσουν στο γιατί τα τρία κοριτσάκια έφυγαν από τη ζωή μέσα σε μόλις τρία χρόνια. H αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο όμως προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο.

Οι δύο πρώτες περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και πλέον ερευνάται το ενδεχόμενο και ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας να οφείλεται σε αυτό.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιού, ωστόσο διερευνάται εάν αυτές ταιριάζουν και ποσοτικά με τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη.

Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr