To υπόμνημα Λιγνάδη – Tι ισχυρίζεται για τους βιασμούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To υπόμνημα Λιγνάδη – Tι ισχυρίζεται για τους βιασμούς

Αρνείται τις κατηγορίες, επικαλείται άλλοθι

«Αθώος» δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης με πολυσέλιδο υπόμνημα προς την ανακρίτρια, ενώ επικαλείται μάρτυρες ισχυριζόμενος, ότι κατά τον χρόνο που φέρεται ότι προέβη στις κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, δεν ήταν καν στους χώρους όπου αναφέρεται ότι έγιναν οι βιασμοί.

Προς τούτο επικαλείται άλλοθι και για τον βιασμό του 2010 και για εκείνον του 2015 προτείνοντας μάρτυρες και επισημαίνοντας πως οι καταγγελίες σε βάρος του είναι κατασκευασμένες.

Επίσης, επικαλείται σειρά αντιφάσεων, που κατά τη γνώμη του αποδεικνύουν ότι τα θύματα που τον κατήγγειλαν έχουν δώσει στη δικαιοσύνη μαρτυρίες που δεν είναι αξιόπιστες.

Σε κάθε περίπτωση οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου, έτσι όπως διατυπώνονται στο γραπτό υπόμνημά του, το οποίο υπογράφει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, θα αξιολογηθούν από τις δικαστικές αρχές που θα κρίνουν το σύνολο της υπόθεσης.

Πάντως η απολογία Λιγνάδη αναμένεται να κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ και μετά το τέλος της ανακριτής και εισαγγελέας θα κρίνουν αν θα προφυλακιστεί η όχι.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr