«Toν χτυπούσα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω»: Δεν προφυλακίστηκε η 89χρονη για την κακοποίηση του 91χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Toν χτυπούσα, αλλά όχι για να τον σκοτώσω»: Δεν προφυλακίστηκε η 89χρονη για την κακοποίηση του 91χρονου

Η γυναίκα δεν προφυλακίστηκε, ενώ έλαβε αναβολή για να απολογηθεί - Ο 91χρονος που έχει προβλήματα όρασης καταγγέλλει πως τον κακοποιεί εδώ και 10 χρόνια

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε σήμερα την δική της 89χρονης η οποία φέρεται να έδερνε τον 91χρονο σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την αναβολή της εκδίκασης το δικαστήριο ήρε την κράτηση της 89χρονης, καθώς δεν προσήλθε να καταθέσει το θύμα και έλειπε η έκθεση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η έδρα έκανε συστάσεις στην 90χρονη για τα περιστατικά βίας εις βάρος του συζύγου της, με την κατηγορούμενη να παραδέχεται, σύμφωνα με το GrTimes, ότι χτυπούσε παλαιότερα το σύζυγό της.

«Δεν τον χτυπούσα όμως για να τον σκοτώσω…», ισχυρίστηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο παθών κατήγγειλε ότι η γυναίκα του τον κακοποιούσε συστηματικά εδώ και δέκα χρόνια, με την αστυνομία να συλλμβάνει εντέλει την 89χρονη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μηνυτής – ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο 6μηνο πρόβλημα όρασης – η σύζυγός του τον χτυπάει σε όλο του το κορμί, με τα χέρια και τα πόδια.

Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι δεν σιτίζεται πλέον όπως πρέπει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr