Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου τίμησε ο Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου τίμησε ο Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου

Τιμητική πλακέτα παραδόθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου από τον Αρχηγό του Ελληνικού Στόλου

Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, παραδόθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κύριο Μίχα Αναστάσιο, εκ μέρους του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Λυμπέρη, τιμητική πλακέτα για την ανιδιοτελή και εθελούσια συνδρομή του Νοσοκομείου Καρύστου στις μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που προσορμίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων τους.

 

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο κύριος Μίχας δήλωσε ότι αποτελεί ύψιστη τιμή για έναν δημόσιο λειτουργό η αναγνώριση των υπηρεσιών του φορέα του από ένα σημαντικό πυλώνα της Εθνικής μας ασφαλείας. Η τιμή αυτή ανήκει σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρύστου το οποίο παρά το μικρό του μέγεθος προσφέρει σε πολίτες και επισκέπτες αντιστρόφως ανάλογες υπηρεσίες. Το νοσοκομείο μας, θα είναι αδιαλείπτως δίπλα στο Πολεμικό Ναυτικό γιατί εμπνέεται από τα ιδανικά του, αποτελεί τιμή η οποιαδήποτε συνδρομή μας προς αυτό και λαμβάνει δύναμη από τις αξίες του.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραπάνω αναγνώριση αποτελεί συνέχεια κι άλλων τιμητικών διακρίσεων που έχει λάβει κατά καιρούς το νοσοκομείο Καρύστου δείγμα της αξιόλογης προσπάθειας που καταβάλλει.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr