Τραγωδία στα Οινόφυτα: Γνωστός επιχειρηματίας έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στα Οινόφυτα: Γνωστός επιχειρηματίας έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων

Σαν «βόμβα» έπεσε χθες η είδηση για τον τραγικό θάνατο του γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου.

Σοκ από την τραγική είδηση για τον θάνατο του γνωστού Βολιώτη επιχειρηματία Δημήτρη Αντωνόπουλου.

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού δυστυχήματος με θύμα γνωστό επιχειρηματία του Βόλου. Ο άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύφος 18 μέτρων, την ώρα που επέβλεπε τεχνικές εργασίες σε έργο στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος ήταν μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο – ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο των προκατασκευασμένων οικιών.

Την Παρασκευή επιθεωρούσε έργο στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όταν γλίστρησε από τη σκεπή και έπεσε στο κενό από ύψος 18 μέτρων. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 12:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου του Κοιμητηρίου Βόλου.

Η είδηση για τον αδόκητο χαμό του βύθισε σε βαρύ πένθος τη μητέρα και τον αδερφό του, που αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που «χτύπησε» την οικογένειά τους. Συγκλονισμένοι είναι, επίσης, συγγενείς και φίλοι του άτυχου 50χρονου στον Βόλο, που εκφράζουν με μηνύματα στα social media τη βαθιά λύπη και συγκίνησή τους για τον ξαφνικό χαμό του.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr