ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Νεμέα: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της

Τραγωδία στη Νεμέα: Νεκρή ηλικιωμένη μετά από φωτιά στο σπίτι της

Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του evima.gr στην Google

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου 28/03 στη Νεμέα, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κατοικία στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv.gr , το κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε σπίτι, κινητοποιώντας άμεσα δυνάμεις. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία πυροσβεστικά οχήματα με εννέα πυροσβέστες, οι οποίοι ξεκίνησαν επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικοί του Α.Τ Νεμέας εντόπισαν εντός της κατοικίας μια ηλικιωμένη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Η γυναίκα απεγκλωβίστηκε, ενώ στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η άτυχη ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ Κορίνθου.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr