Τραγωδία στην Κηφισιά: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – «Φώναζε αιμόφυρτος βοηθήστε με»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Κηφισιά: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – «Φώναζε αιμόφυρτος βοηθήστε με»

Νεκρός ο ένας από τους δύο τραυματίες που δέχθηκε αναίτιους πυροβολισμούς ενώ εργαζόταν στην Κηφισιά - Κάτοικος της περιοχής περιγράφει πως έγινε το φονικό

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον εν ψυχρώ πυροβολισμό δύο υπάλληλων φυσικού αερίου στην Κηφισιά, περιέγραψε κάτοικος της περιοχής.

Συγκλονισμένος κάτοικος της περιοχής, περιγράφει καρέ καρέ τις δραματικές στιγμές που έζησε μετά τον εν ψυχρώ πυροβολισμό δύο υπάλληλων φυσικού αερίου στην Κηφισιά.

«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο αιμόφυρτος τραυματίας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναφέρει, οι δύο άνδρες δέχθηκαν αναίτια πυροβολισμούς ενώ εργάζονταν από 38χρονο ένοπλο που διαμένει στην περιοχή. Φέρεται να κατέβηκε από το διαμέρισμά του και έριξε πέντε σφαίρες με το όπλο του δύο εργαζόμενους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 38χρονος ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να γεμίσει το όπλο αλλά στο μεταξύ έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Ο άνδρας άφησε το όπλο του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr