Τραγωδία στην Νίκαια: «Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός – Να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της 7χρονης [βίντεο]
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Νίκαια: «Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός – Να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της 7χρονης [βίντεο]

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια με θύμα ένα επτάχρονο κορίτσι.

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια με θύμα ένα επτάχρονο κορίτσι. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι ένα φορτηγό όχημα -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση παρέσυρε παιδιά.

Ως αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή του ένα επτάχρονο κοριτσάκι και με βάση τις πρώτες πληροφορίες να έχει τραυματιστεί και άλλο ένα παιδί.

 Νίκαια: Ο οδηγός πέρασε με κόκκινο, να αυτοκτονήσει

«Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια του, αν είναι άντρας, να αυτοκτονήσει», είπε ο πατέρας της 6χρονης που σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από φορτηγό  στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το κόκκινο, με αποτέλεσμα να παρασύρει και να σκοτώσει την 7χρονη, ενώ η «ανιψιά μου χαροπαλεύει». Τραγωδία στην Νίκαια - Πέρασε με κόκκινο ο οδηγός - «Να αυτοκτονήσει» λέει ο πατέρας της 6χρονης

«Παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το αγγελούδι μου», ανέφερε ο πατέρας και συμπλήρωσε πως «ποτέ δεν ήθελα να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει παιδεία». «Έχω χάσει σχεδόν όλη μου την οικογένεια… Θα δώσω ο,τι έχει μείνει από την ψυχούλα της κόρης μου σε αλλά παιδάκια να ζήσουν», κατέληξε ο πατέρας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr