Τραγωδία στο Γυμνό: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία – Νεότερες πληροφορίες – Η πρώτη εικόνα σοκ από το συμβάν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στο Γυμνό: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία – Νεότερες πληροφορίες – Η πρώτη εικόνα σοκ από το συμβάν

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ακόμα τέσσερις εργάτες είναι τραυματίες.

Τραγωδία το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Γυμνό Ευβοίας όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία τουλάχιστον μέλη συνεργαζόμενου συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ.

Αυτή τη στιγμή στο συμβάν βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και όχημα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας. Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ακόμη ένας τραυματίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για εργαζόμενους σε εργολάβο που είχε αναλάβει το έργο της υπογειοποίησης στην περιοχή. Από το πρωί της Πέμπτης υπήρχε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο σημείο και οι άτυχοι εργάτες αφότου ήρθε το ρεύμα συνέχισαν υπό χαμηλή τάση να εργάζονται και συνέβη το μοιραίο, όπως αναφέρουν πολίτες της περιοχής.

Οι δύο από τους τρεις θανόντες είναι από την Χαλκίδα και ο τρίτος αλλοδαπός από το Μαλακώντα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ.Γιώργο Αδαμίδη εξωτερικά συνεργεία εργάζονταν στην περιοχή του Γυμνού Ευβοίας για συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών του δικτύου. «Η πρώτη εικόνα που ξέρουμε είναι πως έγινε κάποιο ατύχημα, κόπηκε κάποιο σύρμα και με την ταλάντωση του έτσι όπως κόπηκε και πήγε και ακούμπησε στην μέση τάση, αφού ηλεκτρίστηκε αυτό με την σειρά του τρεις εργαζόμενοι στην κολώνα τους χτύπησε το ρεύμα, περισσότερο από 20.000volt επιφέροντας τους ακαιραίο θάνατο, δεν έχουμε ακόμα την εικόνα γιατί τώρα πηγαίνουν στο σημείο για αυτοψία».

Η πρώτη εικόνα σοκ από την τραγωδία στο Γυμνό

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr