Τραγωδία στον Αλιάκμονα: Παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση η μητέρα του βρέφους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Αλιάκμονα: Παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση η μητέρα του βρέφους

Ανείπωτη τραγωδία με τη μητέρα που έριξε το βρέφος μέσα στον ποταμό Αλιάκμονα

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε σε βάρος της 30χρονης μητέρας βρέφους το οποίο βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η νεαρή μητέρα παραπέμφθηκε να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου ενώ μέχρι τότε είναι υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα 2/1 στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας όπου πήγε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και αποχώρησε, με χειροπέδες.

Η γυναίκα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της με μάσκα και κουκούλα δεν μίλησε στους δημοσιογράφους ενώ οδηγήθηκε στη φυλακή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχεται ότι πήγε με το παιδί της στο φράγμα, ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς.

Ασφυκτικό θάνατο «έδειξε» η νεκροψία

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ThessToday.gr η νεκροψία/νεκροτομή που έγινε στη σορό του βρέφους έδειξε ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος. Σύμφωνα μετην ομολογία της η μητέρα πέταξε η ίδια στον ποταμό το μωρό, ενώ τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr