Τραγωδία στον Αλιάκμονα: Προσωρινά κρατούμενη η 29χρονη μητέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Αλιάκμονα: Προσωρινά κρατούμενη η 29χρονη μητέρα

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρα που κατηγορείται ότι έπνιξε το μωρό της στον Αλιάκμονα
Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι της Τετάρτης η 29χρονη μητέρα, η οποία διώκεται για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για το θάνατο του βρέφους της στον Αλιάκμονα, η οποία ισχυρίστηκε πως μετανιώνει που δεν βοήθησε το μωρό όταν συνειδητοποίησε ότι είναι μέσα στο ποτάμι.
Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν τον ανακριτή που την έκρινε προφυλακιστέα, ενώ παράλληλα ζήτησε να προσκομιστεί σχετικό βιντεοληπτικό υλικό (από όλη τη διαδρομή που διένυσε η γυναίκα), καθώς διέταξε και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η 29χρονη οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας περίπου στις 11:00, υπό ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μπήκε στο κτίριο από το υπόγειο γκαράζ.

Η απολογία της κράτησε συνολικά τρεις ώρες και επτά λεπτά:

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δε το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

Ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης δήλωσε ότι θα ζητήσει τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία με δόλο σε θανατηφόρα έκθεση.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr