Τραγωδία: Βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει ηλικιωμένη αλλά πνίγηκαν και οι δύο -Το «βρώμικο» παρελθόν του 56χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία: Βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει ηλικιωμένη αλλά πνίγηκαν και οι δύο -Το «βρώμικο» παρελθόν του 56χρονου

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πρωινό μπάνιο μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Φθιώτιδα που, σύμφωνα με τους κατοίκους, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η γυναίκα από τις Ράχες της Φθιώτιδας, λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, ενώ έκανε μπάνιο ανοιχτά της παραλίας, άρχισε να ζητάει βοήθεια, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει την ακτή. Τότε ένας 50χρονος συγχωριανός της έβγαλε τα ρούχα του και έπεσε στη θάλασσα για να της προσφέρει βοήθεια και να τη μεταφέρει στην ακτή.

Μάταια όμως, καθώς κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να βγει στην ακτή, και πνίγηκαν και οι δύο λίγα μέτρα από την παραλία.

Τους έβγαλαν μαζί μέσα από τη θάλασσα

Στο σημείο έφτασαν ιδιωτικό σκάφος και περιπολικό όχημα του Λιμενικού προκειμένου να ανασύρουν τη σορό του 50χρονου, αλλά και τη σορό της γυναίκας που βρέθηκαν μαζί μέσα στο νερό.

Πώς εκτυλίχθηκε η διπλή τραγωδία

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα είχε ανοιχτεί στα βαθιά, όταν ξαφνικά κάτι της συνέβη και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο 50χρονος που καθόταν στην καφετέρια όρμησε στη θάλασσα για να τη σώσει αλλά έχασε κι αυτός της αισθήσεις του. Τελικά τους εντόπισαν και τους έβγαλαν στην ακτή ντόπιοι βαρκάρηδες αλλά ήταν ήδη αργά.

Το Λιμεναρχείο Στυλίδας ερευνά την υπόθεση. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού, της Αστυνομίας, το ΕΚΑΒ και εθελοντές προκειμένου να βοηθήσουν, ωστόσο η ηλικιωμένη και ο 50χρονος είχαν ήδη καταλήξει.

Το «μυστικό» του 56χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος άνδρας που έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα που ζητούσε βοήθεια επειδή πνιγόταν είχε καταδικαστεί για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός κοριτσιού πριν από περίπου 25 χρόνια.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr