Τρεις γυναίκες καταγγέλουν ηλικιωμένο για ασέλγεια σε βάρος τους
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις γυναίκες καταγγέλουν ηλικιωμένο για ασέλγεια σε βάρος τους

Οι καταγγελίες αφορούν την περίοδο που και οι τρεις ήταν ανήλικες

Νέες καταγγελίες για ασέλγεια έρχονται στο φως, αυτή τη φορά στη Ρόδο.

Πιο συγκεκριμένα, μία 43χρονη γυναίκα κατήγγειλε έναν άνδρα 82 ετών, τον οποίο στη συνέχεια κατήγγειλαν ακόμη δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες και οι τρεις γυναίκες έπεσαν θύματα του ηλικιωμένου, σήμερα, άνδρα το 1985 όταν και οι τρεις ήταν ανήλικες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατικής», από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου σχηματίστηκε προκαταρκτική δικογραφία για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικα κατόπιν της πρώτης καταγγελίας που έγινε εις βάρος του 82χρονου.

Η 43χρονη κατέθεσε ότι ο γείτονάς της ασέλγησε εις βάρος της σε ηλικία 5 ετών, όταν είχε μεταβεί στην οικία του για να παίξει με την κόρη του. Ισχυρίστηκε ειδικότερα ότι της κατέβασε το εσώρουχο και με την χρήση βίας την θώπευσε στα γεννητικά της όργανα ενώ αυτοϊκανοποιήθηκε ενώπιόν της!

Επεσήμανε εξάλλου, σε κατάθεση της, ότι αποφάσισε πλέον να το καταγγείλει παρακινούμενη από το κίνημα #metoo.

H καταγγελία της, που έγινε τον Νοέμβριο του 2022, οδήγησε στη διενέργεια περαιτέρω έρευνας στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν 14 καταθέσεις.

Δύο γυναίκες, αδελφές, ηλικίας 47 και 49 ετών ισχυρίστηκαν εξεταζόμενες ότι ο ίδιος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους εντός της οικίας τους σε χρόνο που δεν μπορούν πλέον να προσδιορίσουν λόγω της ανηλικότητάς τους τότε.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr