Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Νούμερο ένα προορισμός η Εύβοια – «Φωτιά» έχουν πάρει οι κρατήσεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Νούμερο ένα προορισμός η Εύβοια – «Φωτιά» έχουν πάρει οι κρατήσεις

Με σύμμαχο τον καλό καιρό η Εύβοια θα γεμίσει από εκδρομείς το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με τη ζήτηση να είναι στα ύψη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου που για άλλη μία χρονιά επιλέγουν την Εύβοια για να περάσουν τις ολιγοήμερες διακοπές που προσφέρει η αργία της επόμενης Παρασκευής.

Ο καιρός θα ευνοήσει τους ταξιδιώτες, καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού είναι η καλοκαιρία, η απουσία βροχών αλλά και οι θερμοκρασίες πάνω από το κανονικό με μία μικρή πτώση του υδράργυρου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, όχι όμως αρκετή για να επηρεάσει αρνητικά το τριήμερο.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου δε μέχρι και αρχές Νοεμβρίου δεν φαίνεται να έχουμε βροχές ενώ μία ψυχρή αέρια μάζα θα επισκεφθεί την χώρα μας από την Ευρώπη στις 28 Οκτωβρίου που θα ρίξει λίγο την θερμοκρασία, ωστόσο η καλοκαιρία θα παραμείνει.

Έτσι ο καιρός δεν πρόκειται να χαλάσει τα σχέδια όσων θέλουν να ξεκλέψουν λίγες μέρες διακοπών κι αυτό έχει ήδη φανεί καθώς η ζήτηση στην Εύβοια είναι στα ύψη αφού ως κοντινός προορισμός από την Αττική αλλά και μέρος που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ηρεμία και διασκέδαση και φυσικά μαγικά τοπία πάντα είναι ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο ξενοδόχων Εύβοιας Μιλτιάδη Χέλμη που μίλησε στο evima «Αυτή την στιγμή έχουν κλειστεί γύρω στο 65% και θεωρώ βέβαιο πως θα γεμίσουμε τελικά, γιατί υπάρχει μεγάλη ζήτηση και τα τηλεφωνήματα γρήγορα θα γίνουν κρατήσεις».

Εξάλλου ειδικά τώρα που το κόστος στα καύσιμα έχει αυξηθεί σημαντικά, οι περισσότεροι ψάχνουν οικονομικές λύσεις για τις εκδρομές αυτές.

Ακολουθήστε το evima.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την Εύβοια

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την Ελλάδα και τον Κόσμο στο evima.gr